Etusivu
Ajankohtista
Palvelut
Asiakasryhmät
Hinnasto
Kuvia
Linkit
Yhteystiedot
In English
Sierijärven Porofarmi on Rovaniemellä, Lapin pääkaupungissa sijaitseva elämyspalveluita tarjoava perheyritys. Yrityksen pääasiallinen toimenkuva on järjestää asiakkailleen ikimuistoisia elämyksiä keskellä kauneinta Lapin luontoa. Tyytyväiset asiakkaat ovat Porofarmin toiminnan peruslähtökohta.Tilalla on mahdollisuus tutustua Lapin ikiaikakaiseen elinkeinon, poronhoidon saloihin, herkutella erinomaisilla lappilaisilla perinneruuilla sekä nauttia ajokashärän vetämästä rekikyydistä. Poronhoidosta tilalla on toistasataavuotinen kokemus, jonka tuomalla ammattitaidolla asiakkaille tarjotaan palveluita, perinteitä kunnioittaen tietysti.

Luonnonkauniin Sierijärven rannalla sijaitsevan Porofarmin tilat tarjoavat loistavat puitteet erilaisten tapahtumien järjestämiselle. Erityyppiset juhlajärjestelyt mahdollisine ruoka- ja ohjelmapalveluineen ovat helposti järjestettävissä. Mahdollista on myös vuokrata tilat omiin järjestelyihin.

Sierijärvelle on vaivatonta saapua. Rovaniemen keskustasta automatka Porofarmille kestää vain 15 minuuttia. Ounasvaaran ympäristössä kulkevia ulkoilureittejä pitkin voi talvisaikaan tulla vaikka hiihtämällä tai moottorikelkalla, kesäisin puolestaan patikoimalla. Tarkemmat saapumisohjeet löydät yhteystiedot -osiosta.

Sierijärven kuulumisista, ajankohtaisista tapahtumista ja asioista pääset lukemaan ajankohtaista -sivulta.
© Ulkoasu ja toteutus Kalle Santala